ewijkparketexcl@ziggo.nl | Klantenservice: 0162 68 22 83

Showroom

In onze showroom vindt u een uitgebreide keuze in laminaat, hout en P.V.C. vloeren.

LAMINAAT

Wij zijn o.a. dealer van Quick Step vloeren. Voor een uitgebreide informatie hierover verwijzen wij u naar de site van Quick Step:
www.quick-step.nl Quick Step laminaat en P.V.C. vloeren zijn geschikt om over vloerverwarming te leggen, ook als dit de hoofdverwarming is. Naast Quick Step verkopen we nog diverse andere merken laminaatvloeren.

HOUT

Parket is een verzamelnaam voor diverse houten vloeren. Denk aan b.v. Multiplank of Tapis vloeren.

Multiplank vloeren bestaan uit diverse laagjes hout op elkaar gelijmd met een toplaag van 4 of 6 mm. Deze zijn al of niet á fabriek afgewerkt door b.v. logen, kleuren, oliën of lakken (dit onder hitte en hoge druk). Zodra de vloer gelegd is kunt u er direct op.

Tapis vloeren zijn traditioneel gelegde vloeren, onze specialiteit! Deze stroken, met een toplaag van 6 tot 10mm, worden gelijmd en genageld op een ondergrond van zogenaamde spaanplaat broodjes (kleine stukjes spaanplaat die op de ondergrond verlijmd worden). Hierna wordt de vloer geschuurd, gestopt en afgewerkt met olie of lak, zodat een mooie strakke vloer ontstaat. Deze vorm van parket kan in alle denkbare patronen en houtsoorten gelegd worden. De bekendste vorm is wel de visgraat met band en bies.

P.V.C.

P.V.C.stroken vloeren zijn de laatste jaren in opkomst. Ook van Quick Step hebben we deze in ons assortiment. Belangrijk voor P.V.C. vloeren is dat de ondergrond goed geëgaliseerd dient te zijn om een mooi strak geheel te krijgen.

***TIP***

Beschermd de poten van uw meubelen met goed vilt voor u deze op uw nieuwe vloer plaats!! Wij hebben hiervoor op maat te knippen stroken of schroefdopjes.

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren en een offerte maken van de door u gekozen vloer. Ook ’s avonds kunt u op afspraak bij ons terecht.